Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije,u suradnji sHrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) i uz potporu Općine Ston, poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 23.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Stonu.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje dostupne poduzetnicima i onima koji to namjeravaju postati.

Mjesto održavanja: Općina Ston (Trg kralja Tomislava 1, Ston)

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

poveznice: https://forms.gle/zJaSdMn2z73F7DfQ7

– maila: czp@czp.hr

– ili telefona: 020/418-401