Poštovani/poštovana,

Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte, Učilište EU PROJEKTI te HZZ Regionalni ured Zagreb, u okviru projekta „EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije“, objavio je poziv za prijavu polaznika/ca za pohađanje programa osposobljavanja „Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata“ te dodatne edukacije i mentorstvo polaznika i polaznica. 

Kako bi ostvarili mogućnost upisa polaznici moraju ispuniti sljedeće uvjete:

  • moraju imati između 15 i 29 godina
  • moraju biti nezaposleni te ne smiju biti evidentirani u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u zadnjih 4 mjeseca prije upisa
  • moraju imati srednju stručnu spremu
  • ne smiju biti redoviti učenik ili student
  • ne smiju sudjelovati u nekom drugom obliku obrazovanja (izvanredni studij, programi obrazovanja odraslih)
  • imati srednju stručnu spremu

Obrazovni program sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, a uključuje 128 sati nastave. Osobe koje trenutno nemaju posao će pohađanjem ovog programa steći nova znanja o projektnom menadžmentu i o EU fondovima, a usvojit će i nove vještine izrade projektnih prijedloga. Po polaganju završnog ispita, steći će titulu suradnika/ice EU projekata koji se upisuje u e-radnu knjižicu.

Polaznici, nezaposlene osobe u NEET statusu, nemaju trošak školarine za ovaj obrazovni program. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca.

Zainteresirane osobe trebaju poslati službenu prijavu Institutu za razvoj poduzetništva i europske projekte putem adrese elektroničke pošte info@eu-projekti.com, na prijavnoj dokumentaciji i sukladno uputama dostupnima na poveznici OVDJE.

Rok za prijavu je 25. 03. 2022.