Poštovani,

obavještavamo vas da je 5. listopada 2021. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga i projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2021. godini.

Javni poziv je objavljen na mrežnim stranicama Financijske podrške, a pristupiti mu možete na sljedećoj poveznici: https://www.financijskepodrske.hr/.

Osnovne informacije o Javnom pozivu kao i popratna dokumentacija objavljene su na mrežnoj stranici Ministarstvahttps://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug-1939/otoci/poticanje-razvoja-civilnog-drustva-na-otocima/4476.

Prijavu na ovaj Javni poziv moguće je podnijeti isključivo elektroničkim (internet) putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr zaključno s 5. studenim 2021. godine.

Ujedno vas obavještavamo da će se 20. listopada 2021. u organizaciji Ministarstva održati Online radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima na ovaj Javni poziv.

Molimo da svoje sudjelovanje na radionici prijavite do 18. listopada 2021. na e-mail adresu: ocd-otoci@mrrfeu.hr. Svim prijavljenima biti će poslana poveznica za Online radionicu.