Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine raspisuju javni poziv za natječaj ”ZLATNA NARANČA” za izbor najboljih primjera ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Ovim putem vas pozivamo da, zajedno s vašom lokalnom turističkom zajednicom, predložite do tri poslovna subjekta (koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma) s vašeg područja za koje smatrate da mogu konkurirati za nagradu.

Poziv je otvoren od 14. ožujka 2018., i narednih 14 dana – do 28. ožujka 2018.

U prilogu je Poziv župana Nikole Dobroslavića za Vašim sudjelovanjem, u kojem su navedeni i svi detalji, te Pravilnik i Prijavnica koju bi ste trebali ispuniti za subjekte koje kandidirate. Prijave idu elektronski – mailom, te nije potrebno dostavljati veću količinu dokumentacije, već je dovoljna popunjena Prijavnica i nekoliko fotografija.

Osim što Vas pozivamo da predložite i prijavite dobre primjere u ruralnom turizmu s vašeg područja, ujedno smo javno, putem medija, obavijestili zainteresirane poslovne subjekte koji smatraju da mogu konkurirati za nagradu, da vam se jave te bi prijava također išla preko vas. Napominjemo, samo, da je broj prijava po jednoj jedinici lokalne samouprave ograničen na tri poslovna subjekta.

Najbolje će birati ocjenjivačka komisija u dva kruga izbora – u prvom će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, između kojih će se potom, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno  kontaktirajte na telefon 638-454 ili mail dunea@dunea.hr

 

POZIV Zlatna naranca 2018

PRAVILNIK Zlatna naranca

P R I J A V N I C A Zlatna naranca 2018